buna ziua de o perioada mă confrunt cu gânduri intruzive cum ar fi ca fac rău copilului meu dar nicidecum nu mă văd făcând asta pt ca este ceA MAI IMPORTANTA FIINTA pentru mine dar gândul este așa intens încât vine în cap :Doamne dacă fac asta ?apare atac de panica agitație teama dezamagire fac și terapie am cumpărat și cele 63 de lecții ...
teama mea este sa nu o iau razna și chiar sa ajung sa fac asta nu vreau sa ajung nici la medicație pt ca am încercat 2 tratamente diferite și a fost oribil timp de 2 zile toate rațiile adverse au fost la mine .
merg la munca studiez mănânc dor ca mă enervează acest gând ...
cineva în situația mea ???
Gândurile intruzive
-
Re: Gândurile intruzive
Bună!
Și eu sunt cu problema aceasta, și îmi apar aceste tipuri de gânduri, eu mai beau ceaiuri de plante și încerc exerciții de respirație. Însă cel mai bine e când mă plimb sau stau de vorbă cu cineva din famile, mă ajută să mă destind și să uit pentru un timp de ele. Îmi pare rău că ați luat medicamente, era cât pe ce să iau și eu, însă la ce reacții adverse am văzut că au, nu am mai început să iau. În schimb prefer suplimentele alimentare, magneziu, B6, zinc si KSM 66. Pe mine acestea m-au ajutat, bineînțeles acum depinde de la corp la corp. Însă ce e bun pentru toată lumea este sportul de intensitate medie. Sau orice vă face pe dumneavoastră să uitați de acel gând. Eu sunt cu starea asta de o lună și o săptămână, dar de când cu ceaiurile de plante, sunătoare, mușețel, mentă, sau ceaiuri specifice pentru stres, nu mă mai supără așa tare. Și eu vreau să încep aceste lecții pe o lună de zile să văd cum mă simt.
Vă urez toate cele bune! Și nu sunteți singură!
-
Buna maria imi pare bine ca ai scris...da am zis ca hai sa încerc cu medicația desi al 2 Léa psihiatru a zis ca din discuție eu nu am nevoie de așa ceva dar am zis fiind în Uk dacă îmi vin iar stările ce mă fac?? Mi-a dat cipralex după nici a 2 a pastila m-a luat salvarea de aceea nu vreau sa mai ajung la pastile...programul cu aceste lecții este extraordinar am învățat pana la lecția 22 cum sa îmi controlez atacurile de panica ..ce mă sâcaie acum sunt aceste gânduri ...am zis ca mă apuc și de sala ..citit..sa îmi schimb stilul de viață pentru ca nu se mai poate așa...
-
Și eu am zis la fel, mă apuc de ceva sănătos de făcut. Mie mi-a fost frică de pastile, la ce reactii avea, gen, convulsii, îmi deregla ritmul cardiac. Mai că făcusem atac de panică doar după ce citisem
Da păi să mai și iau, stăteam cu gândul la faptul că vai dacă se dezvoltă vreo reacție din astea la mine. Deci mă bucur că încercăm fără pastile că nu ne ajută, plus că am văzut tot pe aici prin forum că au mai luat pastile sau au avut rețete și nici după o lună sau două după ce au terminat tratamentul le-au revenit simptomele. Deci pe cât posibil să încercăm cu orice altceva. Nu am apucat să răspund că am fost la facultate, sunt studentă și chiar nu vreau să pierd anul pentru un tratament aiurea.