[quote="floringligor"]NU! Dupa terapie, medicatie, terapie, medicatie NU! Dupa ce am incetat sa mai lupt impotriva lor...adica a lupta impotriva mea...doar atunci am inceput sa-mi retraiesc viata asa cum o vreau eu

Acest razboi nu o sa-l castigi niciodata. Si cum spunea cineva pt care am respect in acest "domeniu" 20% te deranjeaza niste simptome inofensive, dar 80% din toata problema o creezi tu prin simplul fapt ca vrei sa nu mai ai acel 20%, adica luptand; purtand un razboi care nici macar nu trebuie sa-l castigi ca sa-ti traiesti dinnou viata. STOP FIGHTING ANXIETY! ...altfel o sa te invarti in acest cerc vicios tot timpul. Asta e motivul pt care esti extenuata:
tu muncesti la 2 joburi concomitent.[/quote]
frumos spus!

2 joburi...sau chiar mai multe cateodata, daca luam in considerare si atacurile de panica si o usoara agorafobie
Iti dau dreptate...ma lupt cu mine, dar ma lupt cu mine sa nu mai gandesc asa "prost"... ganditul meu "prost" imi genereaza acele stari...mai intense sau mai putin intense... Eu nu ma lupt propriu-zis cu starea fizica; de cate ori "mi se face rau" imi spun mie in cap ca nu e bine ce gandesc, cum gandesc, ca nu se intampa nimic etc. eu ma lupt cu starea psihica...si parca cad si mai rau in intuneric
si niciodata nu am gandit cand am avut un atac de panica ca voi muri!
Eu am ajuns sa traiesc in izolare, sa nu mai am rabdare cu oamenii, sa nu imi mai faca placere sa fac mai nimic... etc
Dar sunt increzatoare ca, intr-o zi, voi putea sa imi retraiesc viata sau mai bine zis, sa incep sa traiesc!