Reușite

Alina Minune

Reușite

Mesaj de Alina Minune »

Bună seara ! Numele meu este Alina și am avut o relație de lungă durată cu anxietatea ,mai precis peste 10 ani . Până acum patru ani am încercat să o ignor să trăiesc așa cu ea deși sinceră să fiu nu era viața pe care mi-o doream . În 2020 anxietatea și-a arătat colții și mai puternic aducând cu ea senzații și simptome noi care mă înspăimântau și anume : insomnie , amețeală , furnicături , arsuri pe toată pielea ,palpitații ,extrasistole ,frica de a ieși la mall sau în oraș ,frica de a sta singură acasă etc ..Primul lucru pe care l-am făcut a fost să merg la doctori :cardiolog , neurolog ,orl ,endocrinolog ,toate analizele ieșind bine . Nu puteam accepta că anxietatea îmi poate da atâtea stări neplăcute și chinuitoare și continuam să-mi fac același set de analize + un RMN . În 2022 am apelat pentru prima oară la medicul psihiatru și am început un tratament . Aflasem deja ca pastilele mă pot face funcțională ,să pot dormi ,sa mă pot concentra …însă ele cu adevărat nu pot schimba cauza anxietății care este în mintea noastră . Tot în 2022 am descoperit și programul “ Adio anxietate și panică “ și mi-am achiziționat un abonament . Eram entuziasmată și îmi făceam aproape toate sarcinile (în afară de sport ) de două ori pe zi . Începusem să mă simt din ce în ce mai bine și am perseverat cam un an de zile. Anxietatea scăzuse destul de mult dar nu vroia să mă părăsească de tot . Știam ca au fost oameni care s-au vindecat cu acest program destul de repede și devenisem puțin frustrată ca la mine durează mai mult ,atunci am hotărât să apelez la Sandra Voicu ,simțeam ca este ceva ce-mi scapă și ca ea mă poate ghida spre o vindecare completă . După câteva ședințe în care mi-a personalizat sarcinile și m-a ghidat pot spune ca sunt un om care se bucură iar de viața , care poate ieși liniștită din casă ,fără frici iraționale și fără acele simptome chinuitoare . Îi mulțumesc Sandrei pt implicare și răbdare .
gogosarr

Re: Reușite

Mesaj de gogosarr »

Felicitari! Sa ai parte de o viata cu gandire rationala , si cu frici si anxietati de scurta durata sai intensitate mica ( fac parte din viata noastra )
Scrie răspuns