Panica, agorafobie, insomnie

vrizea
Mesaje: 4
Membru din: Mar Dec 20, 2011 10:54 am

Panica, agorafobie, insomnie

Mesaj de vrizea »

Buna ziua,
Ma numesc Victor si as vrea sa scriu si eu aici cum ma simt dupa aproape 2 luni de terapie.
In primul rand, pe scurt, aveam atacuri de panica. Credeam ca lesin, ca mor, ca se termina totul. Aveam un nod in gat si parca nu mai eram eu. Cumplite senzatii si chinuitoare perioade. N-as vrea sa-mi mai aduc aminte, insa ma gandesc ca scriind aici ii pot ajuta pe altii sa nu mai astepte si sa inceapa terapia.
Acum pot sa spun ca nu mai am nimic!
Ma bucur ca n-am ajuns la medicatie si multumesc psihologilor care au realizat acest program! As fi venit la cabinet, pentru ca locuiesc in Bucuresti, dar ma indoiesc ca seful meu n-ar fi zis nimic, asa ca am facut aceste sedinte seara si in weekend.
Sotia imi spune sa va transmit salutari si multumiri si din patea ei! :)
Ni s-a schimbat viata si ne merge mult mai bine chiar si decat inainte sa fi inceput sa am anxietate si panica! Inca mi-e putin greu sa cred ca ma pot relaxa si rade din toata inima :)
Pentru cei ce citesc aceste randuri, va rog sa nu amanati si sa incepeti acest program cu incredere, ca va va schimba viata!

Inca o data, Multumesc!
Ing. Victor Rizea
Cristi90
Mesaje: 6
Membru din: Lun Noi 12, 2012 2:26 pm

Re: Panica, agorafobie, insomnie

Mesaj de Cristi90 »

Referitor la insomnie, seara cand va bagati la somn lasati ,,pe masa'' problemele pentru ziua urmatoare, nu le luati cu voi in pat. Nu trebuie uitat faptul ca tu ca persoana esti mai important/a decat proiectele sau problemele si nu invers. Avem emotii, stari spirituale ce trebuie protejate, pe cand problemele sunt doar probleme si atat. Eu aveam obiceiul sa ma culc cu gandul la ziua de maine si de multe ori nu mai stiam ce inseamna somnul ceea ce a dus la doua atacuri de panica ce m-au ,,plimbat'' pe la psihiatrie.
Cateva idei:
- nu exista probleme imposibil, ci doar probleme dificil de rezolvat;
- cand apare o problema panica e absolut inutila. Imaginea negativa pe care o facem in creier despre problema nu corespunde de multe ori cu realitatea si deci ne consumam inutil. In fata oricarei probleme calmul conteaza, nu trebuie sa ne panicam ca doar n-avem de aruncat in aer un tanc cu mainile goale, glumesc ;)

Cu psihoterapia s-a rezolvat totul la capitolul panica, n-o mai simt nici macar daca vreau :lol:
Numai bine, Cristi
Scrie răspuns