Imi este foarte frica
Imi este foarte frica
Buna ma confrunt de tulburarare obsesiv compulsiva cam de mult de la 14 ani si anxietate si depresie am gamduri de sinucidere mai ales ca am ramas si fara servici de doua saptamani lucram la mec era bine dra treptat au inceput sa ma critice ca nu fac nimic bine si nici bani nu mai am, mama a uitat si cardul in banca si nu am avem buletinul ela mtusa mea este curatorul meu nu stiu ce sa mai fac toate visurile mele s-au spulberat matusa mea sune ca nu sunt buna sa pun marfa in rfat si ea ma descurajeaza in tot felul nu mai avem din ce trai sunt dipserata si aceste ganduri ca voi pierde tot ce am ma ingrozesc, gandurile mele sunt: nu imi voi gasi un servici bun, nu ma voi descurca la nimic noroc cu terapia d-nei Sandra ca ma sprijina astflel nu stiu ce ma faceam Va rog dati un sfat sa nu o mai supar pe mama ca si ea este bolnava de mult tot cu dperesie dar mai rau din din 2018 de taunci strea mea sa anccentuat mai tare de toc si anxietate iau medicatie, anxiar, orifil, rispolept dar parca orice as face gandurile astea astea sei intorc ca un bumerang