ruminatii si furie pe starile generate de OCD.
-
Alexandru-Mihai
ruminatii si furie pe starile generate de OCD.
Am fost diagnosticat cu TOC cand aveam 8 ani ,asta dupa decesul tatalui meu .am luat medicamentatie pana la 12-13 ani dar fara psihoterapie sau psiholog ,mai stateam de vb cu doamna psihiatra ca imi tot schimba tratamentul sa vada cum reactionez.la varsta de 22 de ani mi s-a declansat din nou ,am inceput sa am insomnii si nu stiam ce se intampla cu mine ,asta dat fiind ca, cand eram copil durerea provocata de ganduri era imensa si nu stiam ce e cu mine ,credeam ca sunt defect si emotional eram paralizat de frica mai ales ca am avut tot felul de vise cu morti diavoli si tatal meu decedat .am ineceput sa iau tratament din nou dar ,ma simteam si ma mai simt cateodata slab.am facut 2 sedinte face to face cu un psiholog dupa care am renuntat si am facut 2 sedinte online cu o tipa in legatura cu OCD.doar acum 1 an am inceput sa realizez ce este cu capul meu de fapt si sa incerc sa nu ma mai lupt cu gandurile pentru ca nu am nici o sansa.
-
Alexandru-Mihai
Re: ruminatii si furie pe starile generate de OCD.
am incercat sa ma uit la tot felul de videouri si sa ma vindec singur ,asta pana la punctul in care mintea mea s-a blocat complet si am ramas inghetat in popria tulburare .as dori sa fac psihoterapie dar pe plan financiar nu imi permit momentan.daca ma poate ajuta cineva cu niste sugestii sau programe gratuit ias fi foarte recunoscator .multumesc si sanatate la toata lumea.