TOC gânduri obsesive

Mihaela Nicoleta Mocanu
Mesaje: 1
Membru din: Lun Feb 24, 2020 2:56 pm

TOC gânduri obsesive

Mesaj de Mihaela Nicoleta Mocanu »

Bună ziua! Numele meu este Nicoleta și vreau să spun pe scurt povestea mea.
De 7 ani sufăr de TOC, gânduri obsesive... Foarte greu ma-m decis să apelez la psihoterapie din teama de a le spune celor din jur ce se întâmplă cu mine și totodată rușine, dar rușine de ce îmi era asta mă întreb acum și îmi pare rău că am stat atât de mult să sufăr în tăcere.
Dar într-un moment când deja nu mai suportam gândurile obsesive ma-m decis să apelez la psihoterapie și mă bucur foarte mult pentru că am reușit să înțeleg mult mai bine ce se petrece în mintea mea, ma ajutat să mă accept pe mine așa cum sunt și pur și simplu să observ gândurile și să nu le mai dau din energia mea.
Psihoterapia ma ajutat foarte mult și în dezvoltarea mea personală, în a vedea alt fel viața și totodată mi-am îmbunătățit și relația cu partenerul de cuplu. Mulțumesc foarte mult Doamnei Dr psihoterapeut Mihaela Andreea, care mi-a fost alături în acest proces de vindecare și ma îndrumat spre o gândire sănătoasă.
Pot spune că acum nu mai am aproape deloc anxietate și când mai vine câte un gând pur și simplu nu îi dau din atenția mea, mă pun și lucrez cu mine prin exercițiile date de Dna Dr psihoterapeut și mă simt foarte bine.
Nu voi ezita să apelez din nou la psihoterapie dacă pe parcursul vieții mai întâmpin astfel de situații în care pur și simplu nu știi ce să faci cu stările si gândurile care ne pot reține de la realitate și de a vedea clar cât de frumoasă și liniștită poate fi viața.
Psiholog Mihaela Iote
Mesaje: 56
Membru din: Joi Noi 20, 2014 3:26 pm

Re: TOC gânduri obsesive

Mesaj de Psiholog Mihaela Iote »

Buna Mihaela Nicoleta,
Ma bucur mult ca ai reusit sa ajungi in aceasta etapa si vreau sa te felicit pentru munca depusă si increderea acordată.
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si te felicit ca ai împărtășit aici povestea ta pentru ca stim foarte bine cat de greu ti-a fost sa apelezi la psihoterapie.

Mihaela Andreea Stinga ( Iote)
mihaela.iote@psihosolutii.ro
0760737493
Scrie răspuns