Lucrez la o fabrica de papuci care nu-mi da multa satisfactie ... fac acelasi lucru timp de 8 ore.Bineinteles,mai e si problema banilor care-s destul de putini.De inteles nu ma inteleg cu aproape nimeni insa sunt cateva persoane cu care impart aceleasi pasiuni si cu care ma inteleg bine,persoane care-mi dau o buna dispozitie si ma fac sa ma simt mult mai ok.

Cele mai bune momente ... ei ... cand vin colegii la mine in pauza sa discutam fie de gaming,filme,anime-uri,muzica ... Uneori indiferent cat de praf ma simt,parca-mi aduc un fel de lumina in suflet.E o senzatie ciudata ... ma simt bine dupa cateva minute desii ... la nivel conversational ma pierd uneori si obosesc repede psihic !!!
Inafara de colegi si de faptul ca-s foarte apreciat pentru ceea ce fac desii nu-s iubit ca persoana ar mai fi cateva colege care sa zicem ca le/ma plac fizic.Problema e ca nu vreau sa distrug viata nimanui.Habar n-am sa conversez,cum as putea tine o conversatie cu o tipa care se uita toata ziua la mine si le spune altora ca ma place in timp ce eu par s-o ignor ca un idiot ......... ma simteam penibil la un moment dat,simteam ca nu mai pot sta in picioare,ca nu le mai am defapt.Cred ca m-as simtii mai aiurea ca niciodata sa ma fac de ras in fata lor.
PasiunI: PC-ul care m-a tampit in ultimii 10 ani (de la surfing pe internet la gaming intens),cartile (orice gen ... de la literatura universala clasica la S.F and Fantasy),benzile desenate japoneze si americane.Tenisul de masa care nu-l mai practic ca n-am cu cine ... fotbalul la fel ... si sahul.
Is un fraier care a pierdut un joc care se numeste " Viata Reala " ... nu am evoluat,sunt un distrus.
Scopul meu ?
1.Sa am o energie mentala si fizica foarte buna.
2.Sa am o viata sociala foarte buna
3.Sa am o relatie cu cineva
4.Sa simt fericire,iubire si bucurie in viata mea.
Primele 2 puncte mi-ar fi indeajuns sa ma faca sa ma simt okey desii s-ar putea sa sufar de vreo boala mintala ...
PS: Am primit mail de la unul dintre psihoterapeutii site-ului,im hyped up !!!