Anxietate,atacuri de panica bye bye

albyna
Mesaje: 7
Membru din: Lun Aug 03, 2015 5:45 pm

Anxietate,atacuri de panica bye bye

Mesaj de albyna »

M.am gândit sa scriu și eu pe acest forum deoarece sunt una din persoanele care a trecut prin toate stările de anxietate,atacuri de panica,agorafobie...senzatii de sufocare,palpitatii,ameteli,frica de infarct,de lesin etc...(le știți și voi ).Mai am și acum ceva gânduri și stări de anxietate dar în nici un caz de intensitate mare...reușesc sa îmi controlez gandurile și asta doar datorita persoanei deosebite care mă ajuta și anume IRINA PARASCHIV,căreia îi mulțumesc din suflet pt tot,pt susținere, răbdare și modul frumos în care imi explica totul.Oricine suferă de aceste stări cu mare încredere ar trebui sa apeleze la ajutorul psihoterapiei.Sa aveți încredere,răbdare Multă și perseverenta și încet încet toate senzatiile dispar.
Psiholog Irina Paraschiv
Mesaje: 155
Membru din: Lun Iul 02, 2012 1:17 pm

Re: Anxietate,atacuri de panica bye bye

Mesaj de Psiholog Irina Paraschiv »

Buna Albyna, ma bucur mult ca ai scris pe forum experienta ta. Imi pare bine ca ai mentionat despre perseverenta de care e nevoie pentru a putea lucra cu aceste stari. Intr-adevar, e nevoie de un pic de rabdare si de urmarea indicatiilor psihoterapeutului asa incat sa reusim sa invingem aceste ganduri atat de neplacute care pare ca nu ne dau pace.
Anxietatea,panica si agorafobia sunt controlabile si chiar vindecabile, si chiar daca mai ai un pic de lucru, tu vezi deja imbunantirile din viata ta.

Sper sa auzim de bine in continuare si felicitari pentru tot efortul pe care l-ai facut pana acum!

Mult succes tuturor!
Irina Paraschiv
Psihoterapeut
+4 0744 239 470
irina.paraschiv@psihosolutii.ro
http://www.psihosolutii.ro
http://www.gandestesanatos.ro
Scrie răspuns