a doua lună de abonament

danclaudiu95
Mesaje: 8
Membru din: Dum Iul 02, 2017 4:54 pm

a doua lună de abonament

Mesaj de danclaudiu95 »

Am o nelămurire.
Până acum clipurile de pe site m-au ajutat destul de mult și sunt încă indecis dacă să fac încă o lună de abonament sau doar să plătesc niște ședințe, acum sau puțin mai târziu.
Cam de la lecția 12-13 se termină clipurile și încep diferite texte. Aș vrea să știu dacă cea de-a doua lună conține iar prima dată ceva clipuri video folositoare ca prima lună sau sunt texte în continuarea lecției 31.
Mă interesează destul de mult răspunsul, am trimit și întrebarea la CONTACT însă nu mi s-a răspuns. Aș aprecia un răspuns.
Mulțumesc!
Psiholog Mihaela Iote
Mesaje: 55
Membru din: Joi Noi 20, 2014 3:26 pm

Re: a doua lună de abonament

Mesaj de Psiholog Mihaela Iote »

Buna dancaudiu95,
Prima luna de lectii este axata pe explicatiile esentiale in terapie ce te ajuta sa intelegi mai bine ce se intampla in mintea si in corpul tau (ma bucur ca le-ai gasit utile). In a doua luna lucrurile nu se mai focuseaza atat de mult pe explicatiile gandurilor irationale, ci se se focuseaza mai mult pe a identifica modalitatile de gandire irationale in mai mult exemple date si pe a imbunatati relatia cu cei din jurul tau punandu-se acent si pe stilurile de comunicare + ce putem face pentru a eficientiza comunicarea.
In a doua luna spre deosebire de prima luna, se pun in practica informatiile acumulate.

O zi frumoasa,

Mihaela Stinga(Iote)
Psihoterapeut
0736632545
danclaudiu95
Mesaje: 8
Membru din: Dum Iul 02, 2017 4:54 pm

Re: a doua lună de abonament

Mesaj de danclaudiu95 »

Deci vor fi texte precum alternativa 1 etichetare globală, spre exemplu, să-nțeleg?
Scrie răspuns