Parcursul meu cu anxietatea

Chipereanu Maria

Parcursul meu cu anxietatea

Mesaj de Chipereanu Maria »

Încep prin a spune bună dimineața tuturor! :) Sunt aici din nou dupa 3 luni de zile de când am început această terapie, și vreau doar să zic atât, să nu vă lăsați, să faci programul 3 luni, nu e bai dacă mai săriți câte o zi, e de înțeles. Eu am luat acest program pentru anxietate, și acum chiar mă bucur că am făcut aceea alegere, deci vreau să vă zic că după 3 luni de zile sunt aproape vindecată! De ce zic aproape, sunt și cazuri în care se necesită mai mult timp, 4 luni, 6 luni, max un an, pentru cei care au avut anxietate de ani de zile, da nu vă dați bătuți. Progresul meu a fost așa, în prima lună a fost foarte bine, am început din nou să mă simt relaxată pt că aveam informații noi, în a doua luna a fost mai puțin crescător, dar a fost acolo, într-adevăr mai sunt și recurențe, o să mai aveți momente în unele zile când parcă vă întoarceți înapoi la o stare nasoală, dar nu i problemă, e firesc! Eu una am fost la fel! În a treaia lună la fel, progrese mici, dar cu diferență față de luna 2, prin faptul că am avut foarte puține momente din zile când m-am mai simțit prost, și pot spune că abia acum în luna 4 mă simt bine, deci chiar super. Vă recomand cu drag acest program! Și vă urez să ne vindecăm de toate și avem din nou o viță cât mai plină de liniște și cu cât mai puține probleme! :) Ce vă recomand în plus față de a urma protocolul este să faceți mișcare, nu cine știe ce exerciții din alea, plimbări, 45 de min pe zi, în parc, în curte, unde vă simțiți voi bine, și mai presus de toate aveți grijă la somn! Eu am și avut ceva probleme cu somnul și observasem că dacă nu dorm măcar 8 ore, după câteva zile aveam momente mai nasoale, acum părerea mea este că e mai important să dormiți 8 ore între ce ore vreți, dar, încercați pe cât posibil ca la un 12 pm, noaptea, să fiți totuși în pat fără telefon etc. O să vedeți că e super bine! :) Spor tuturor! Să auzim numai de bine!
Andra Bunea

Re: Parcursul meu cu anxietatea

Mesaj de Andra Bunea »

Ne bucuram mult pentru succesul tau, Maria, si te felicitam pentru perseverenta!
Alexandra Bunea
0735.884.106
andra.bunea@psihosolutii.ro
Scrie răspuns