Atacuri de panica,anxietate au disparut

albyna
Mesaje: 7
Membru din: Lun Aug 03, 2015 5:45 pm

Atacuri de panica,anxietate au disparut

Mesaj de albyna »

Sa va spun pe scurt cum au început la mine atacurile de panica,starile de anxietate.Am avut parte de o gluma fff proasta care m.a speriat ff tare(m.au trezit din somn și nu prea realizam ce se intampla)încât tremuram exagerat și după vreo ora am leșinat.Ei din acel moment au început atacurile de panica....timp de 2 luni de zile m.am trezit zilnic cu acea stare de tremurat și senzații de lesin,analize peste analize,totul era perfect....nu mai mancam la masa,stăteam numai în pat,mi.era frica sa ies afara,sa merg la munca,vroiam sa stau numai în casa,pofta de mâncare zero,slăbisem vreo 5 kg...Am luat medicație pt 3 luni cat sa ma pun pe picioare apoi le.am lăsat. ...stări de panica și anxietate tot aveam dar măcar mi.a revenit pofta de mâncare și eram puțin mai bn.Am continuat pt 1 an de zile cu adp zilnic....frica de infarct,de moarte,de sufocare,de lesin,ameteli tot tacâmul.Apoi căutând pe net am dat de programul Gandeste Sanatos și am zis sa încerc sa văd dacă așa voi scăpa. Am început terapia cu Irina ,căreia nu am cuv sa.i Mulțumesc pt tot..Din primele 3 ședințe am intrles ce se întâmplă cu mine.Apoi au urmat Abc. Urile care la început mi se păreau "ciudate",pastilute,credințe raționale. Am urmat toate cerințele, repetam în fiecare zi pastile, credințe,Abc. Uri (le.am învățat pe de rost).Apoi încet încet au urmat expunerile...îmi era frica sa fac efort,sa merg cu bicicleta pt ca mi.era frica ca mă sufoc ,ei mă urcam pe bicicleta și pedalam mai ușor dar mă urcam,mi.era frica sa ies afara,ieșeam, pana când am văzut ca nu se întâmplă nimic din ceea ce.mi imaginam.E nevoie de expunere,timp pt a cimenta toate gândurile raționale, perseverenta maxima și răbdare. De cand am inceput terapia nu am mai avut nici macar 1 atac de panica,doar anxietate dar de intensitate mult mai mica...reușesc sa.mi controlez gandurile.La inceput e mai greu dar pe parcurs am invatat sa le controlez mai bn.Trebuie doar sa gandim rational,sa decatastrofam.Schimbările le veți simți cu siguranță și într. Un final totul va fi bine.Și apoi trebuie sa.i mulțumim lui Dumnezeu ca ne.a dat aceste stări, înseamnă ca suntem puternici și le putem învinge.Apelați cu cea mai mare încredere la ajutorul acestor psihoterapeuți minunați.
Psiholog Irina Paraschiv
Mesaje: 155
Membru din: Lun Iul 02, 2012 1:17 pm

Re: Atacuri de panica,anxietate au disparut

Mesaj de Psiholog Irina Paraschiv »

Buna Albyna, ma bucur ca ai scris mai detaliat experienta ta; acum mai multi oameni pot sa empatieze cu starile cu care te-ai confruntat si poate te vor contacta pentru suport.
Te felicit din nou ca ai accentuat rolul repetitiei, al perserverentei si al expunerilor constante in lupta cu anxietatea si cu agorafobia.

Mult succes pe ultima suta de metri si sper sa te bucuri acum cat mai mult de viata!
Irina Paraschiv
Psihoterapeut
+4 0744 239 470
irina.paraschiv@psihosolutii.ro
http://www.psihosolutii.ro
http://www.gandestesanatos.ro
Scrie răspuns