Echipa

Ca in orice domeniu, este foarte important sa afli cine sunt oamenii care au grija de tine.

Psihologi acreditati

Echipa noastra este formata din specialisti in domeniu, acreditati de catre Colegiul Psihologilor din Romania, avand experienta pe diferite tipuri de tulburari, practicand terapie individuala de cuplu si de familie.

Eficienta dovedita clinic

Terapia cognitiv-comportamentala este o abordare terapeutica dovedita clinic, eficienta atat pentru diverse tulburari (depresie, timiditate si anxietate sociala, atacuri de panica si fobii, tulburare obsesiv compulsiva, anxietate generalizata, sa.), cat si pentru dezvoltare personala.

Experienta vasta

Specialistii nostri au o vasta experienta in domeniu, practicand terapia cognitiv-comportamentala in tratarea diverselor tulburari psihice, iar programul Gandeste Sanatos functioneaza cu succes din anul 2010.

Confidentialitate

Confidentialitatea pe care o garantam este atat de importanta, incat, daca doriti sa discutam despre o problema de-a dumneavoastra cu o alta persoana, este necesar sa ne dati acceptul in scris. Altfel nu putem spune nimic despre o persoana, astfel incat sa se poata ajunge la identificarea sa.

Bucură-te și tu de avantaje!

Inregistrează-te și ai 3 ședințe - lecții gratuite!
Inregistrarea durează 2 minute.