Despre program

Prima aplicație online de psihoterapie și dezvoltare personală din Romania care imbină psihoterapia cognitiv-comportamentală cu avantajele internetului

Cum te poate ajuta programul Gandeste Sanatos?

"Există oare oameni care să nu aibă din când în când o stare depresivă, o stare de anxietate, o stare de panică sau de furie? Cine nu cunoaște astfel de persoane? În momentul în care astfel de emoții devin frecvente, durează mai mult timp, influențează funcționalitatea unei persoane și o împiedică să se bucure de viață, atunci probabil este nevoie de ajutor psihologic.

Cele mai frecvente probleme sunt depresia, anxietatea, atacul de panică, tulburarea obsesiv-compulsivă, agorafobia, anxietatea socială și altele de același gen, tulburări psihice de intensitate medie, care se pot vindeca. Acesta este scopul primului program online de psihoterapie din România, program bazat pe psihoterapia cognitiv-comportamentală, unde persoana care apelează la ajutor este asistată de către un psihoterapeut cu experiență. Parcurgerea sedintelor din program se face in paralel cu sedinte de 50 de minute pe Skype, Yahoo Messenger sau chiar in cabinetele noastre din Bucuresti si Cluj-Napoca."


Programul Gandeste Sanatos este o aplicație online de psihoterapie și dezvoltare personală, care îmbină psihoterapia cognitiv-comportamentală cu avantajele internetului. Formatul acestui program este de o ședință-lectie pe zi, incluzand evaluari, explicații, indicații și interacțiunea cu psihologul. In paralel cu sedintele-lectii din programul online se efectueaza si sedinte clasice de 50 de minute, pe Skype, Yahoo Messenger cu voce sau la cabinetul nostru.

Peste de persoane se bucura deja de beneficiile programului Gandeste Sanatos.


Psihoterapia și dezvoltarea personală pot fi efectuate în 3 moduri:

1. In cadrul sedintelor online pe Skype, Yahoo Messenger cu video si voce. Aceasta optiune vine in intampinarea celor care nu pot ajunge la cabinetele noastre datorita distantei sau timpului disponibil, dar doresc o interactiune directa cu psihologul.

"Realizate prin intermediul programelor de videocall (Skype, Yahoo Messenger, etc.) sedintele online iti ofera posibilitatea de a rezolva problemele care te deranjeaza din confortul propriului camin sau chiar de la birou.

Nu ai nevoie decat de un aparat conectat la Internet (computer, laptop, tableta, telefon), de un program de videocall instalat si optional de o pereche de casti cu microfon.

Sedintele online durează 50 de minute si prezinta o structura si o eficienta identice cu a sesiunilor tinute in cabinet. Dupa prima intalnire vom sti care este numarul aproximativ de sedinte care va fi necesar pentru a rezolva total problema.

De reținut: În cazul în care va fi nevoie să anulezi o sedință este necesar să ne anunțați cu cel puțin o zi lucrătoare înainte de ziua programată. În cazul în care anularea se face în aceeași zi, sedinta se va achita integral.

2. Prin intermediul programului GandesteSanatos.ro

Acest program este o aplicatie online de psihoterapie si dezvoltare personala, care imbina psihoterapia cognitiv-comportamentala cu avantajele internetului.

Formatul acestui program este de o sedința-lectie pe zi, ce durează între 5 și 25 de minute și include evaluari, explicații, indicații, tehnici de restructurare cognitiv-comportamentală și interactiune zilnică cu un psiholog specialist, prin intermediul aplicației online.

Programul vine in intampinarea persoanelor care isi doresc un contact zilnic cu psihoterapeutul, iar abonamentele lunare sunt completate cu 1 sau 4 sedinte standard de 50 de minute, pe Skype, Yahoo Messenger cu voce sau la cabinetele noastre din Bucuresti si Cluj.

Inregistrarea si primele 3 sedinte-lectii din program sunt gratuite, astfel incat sa aflati cum puteti primi ajutor si sa aveti un prim contact cu psihoterapeutul dumneavoastra. "

3. Ședințe la cabinet, în sediile noastre din București sau Cluj-Napoca

In cabinetele din Bucuresti si din Cluj-Napoca, echipa noastra te ajuta in cadrul sedintelor individuale sa gasesti solutii cat mai bune pentru problemele cu care te confrunti.

Te asteptam in cabinetele noastre de luni pana vineri, pana la ora 20. La cerere si in situatii deosebite, unele sedinte se pot tine si sambata.

Durata unei sedinte de psihoterapie sau dezvoltare personala este de 50 de minute. Aici, in cadrul sedintelor individuale sau de cuplu, echipa noastra este pregatita sa te ajute sa te intelegi si apoi sa reusesti sa gasesti solutii cat mai bune pentru problemele cu care te poti confrunta.

Pentru afecțiuni apărute recent, recomandăm o lună de psihoterapie, iar pentru afecțiuni ce durează de peste o lună, recomandăm o perioadă medie de 3 luni de psihoterapie."


Cum functioneaza programul Gandeste Sanatos?

1. Etapa de evaluare

- Iti creezi un cont nou
- Vei fi preluat de catre un psiholog din echipa noastra
- Completezi evaluarea initiala a simptomelor si starilor cu care te confrunti (optional) in prima sedinta-lectie.

2. Etapa de explicatii

- Din a doua sedinta-lectie incep explicatii despre functionalitatea emotiilor de panica, anxietate, depresie si furie, in mintea si in corpul omului. Primele 3 sedinte-lectii pot fi parcurse intr-o singura zi.

3. Etapa de interventie

- Incepand cu sedinta-lectie 7, impreuna cu psihologul tau, vei intra in etapa de interventie, unde vei incepe sa-ti controlezi din ce in ce mai bine emotiile si comportamentele cu scopul de a-ti regasi echilibrul si de a te bucura din plin de viata.

Interacțiunea cu psihologul este individualizată pentru fiecare client și complet confidențială (nimeni nu va avea acces la această fișă, în afară de client și de psihoterapeutul său).

La nevoie se pot ține mai multe ședințe-lectii pe zi, in situatia in care, indiferent de motiv, nu poti accesa programul online pe o perioada de mai multe zile.


Avantajele programului Gandeste Sanatos

1. Acces permanent la explicațiile și indicațiile psihoterapeutului;

2. Nu este necesară deplasarea și programarea la cabinetul unui psihoterapeut;

3. Confidențialitatea este garantată. Nici măcar psihoterapeutul nu are acces la datele personale ale clientului, cum ar fi adresa de email sau numele. Psihologul va vedea doar id-ul persoanei (de exemplu: anonim25, inginer15, andrei35, etc). Comunicarea dintre client și psihoterapeut se face strict prin intermediul aplicației de pe site;

4. Nu este obligatoriu contactul „față în față” cu psihoterapeutul, sedintele putand fi realizate si doar audio (în cazul persoanelor care au timiditate sau doresc discreție maximă);

5. Evaluarea simptomelor și a evoluției vindecării se face regulat, astfel rezultatele psihoterapiei sunt vizibile;

6. Nu este nevoie să aștepti zile sau săptămâni pentru a primi explicațiile psihologului, ca și în cazul psihoterapiei la cabinet. Răspunsul psihologului este aproape întotdeauna prompt, în cel mult 3 zile calendaristice, de luni până vineri. Persoana care apelează la psihoterapie poate beneficia de câte o ședință-lectie pe zi, astfel încât pot fi parcurse până la 31 de ședinte-lectii într-o lună;

7. Strategia terapeutică este identică cu cea folosită în cabinetul psihoterapeutului și are la bază o formă de psihoterapie fundamentată în totalitate științific (psihoterapia cognitiv-comportamentală, care este cea mai folosită formă de psihoterapie pe plan mondial, dar și în România. Aceasta formă de psihoterapie a fost dezvoltată în urmă cu mai mult de 60 de ani și se bazează exclusiv pe studii și cercetări științifice);

8. Costurile financiare sunt mai mici decât în cazul psihoterapiei efectuate exclusiv în cabinet (costul ședinței, transportului, întreruperii muncii, etc.) și oferă multe avantaje în plus;

9. Fiecare lună de abonament achiziționată include și 1 sau 4 ședințe de cate 50 de minute cu psihologul pe Skype, Yahoo Messenger sau in cabinet.

Facebook

Bucură-te și tu de avantaje!

Inregistrează-te și ai 3 ședințe - lecții gratuite!
Inregistrarea durează 2 minute.