Termeni și condiții

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR DE PESTE 18 ANI. Persoanele sub varsta de 18 ani au nevoie de acord in scris si telefonic din partea unui parinte.

Programul „Adio Anxietate si Panica” a fost realizat conform strategiei psihoterapiei cognitiv-comportamentale pentru vindecarea anxietatii, atacului de panica, anxietatii sociale (timiditate), agorafobiei (frica de a iesi din casa, de a ramane singur) si a altor tulburari psihice similare, insa poate fi folositor si de catre persoanele care doresc sa se dezvolte personal, sa se cunoasca mai bine, sa isi imbunatateasca stima de sine, sa ajunga la un stil de gandire sanatos si la un comportament functional, astfel incat sa aiba succes in viata si sa se bucure din plin de ea. Prin intermediul acestui program se imbunatateste controlul emotiilor si al comportamentului si se poate astfel realiza si optimizarea interactiunii cu alte persoane, cu membrii familiei, cu partenerul de viata sau cu colegii de scoala sau de la serviciu. Comunicarea va deveni mai asertiva, mai eficienta si mai usoara. Motivatia pentru viata si pentru munca se poate imbunatati semnificativ.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice GANDESTE SANATOS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este acordarea serviciilor de sanatate, protectie si asistenta sociala, statistica, marketing si publicitate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare procesarii informatiilor in scopul acordarii consultantei de specialitate, statisticii si pentru marketing si publicitate.

Refuzul dvs. determină imposibilitatea inregistrarii ca user pe siteul firmei si utilizarii serviciilor firmei.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

– Colaboratorilor, respectiv societati care au ca obiect furnizarea de servicii informatice si servicii de publicitate si marketing sau alti parteneri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul GANDESTE SANATOS SRL din Bucuresti, Strada Pajurei nr. 5, bl. 23, sc. B, et. 1, apt. 23, sector 1, CUI 37986593, J40/12973/2017, prin email la urmatoarea adresa: mesaje@gandestesanatos.ro sau la numarul de telefon 0735.884.106 (persoana de contact: Alexandra Bunea).

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

1. PARTE INTRODUCTIVA:

1.1. Site-ul www.gandestesanatos.ro este proprietatea lui DINU GHEORGHE-GABRIEL, domiciliat in Bucuresti, strada Dristorului nr. 102, iar GANDESTE SANATOS SRL se foloseste de el in baza Contractului de Comodat nr 1 din 15.12.2021.

1.2. Utilizand acest site sunteti de acord implicit cu aceste termene si conditii.

1.3. Detinatorul site-ului mai sus mentionat isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, acesta isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut. Modificările generate astfel sunt socotite a fi acceptate dacă utilizatorul va continua să folosească serviciul după afişarea lor pe site-ul mentionate.

1.4. Detinatorul site-ului mai sus mentionat nu îşi asumă responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma acestor termeni şi condiţii, ca rezultat al oricărei cauze aflate în afara controlului său, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, condiţii meteorologice nefavorabile, de care nu este responsabil.

1.5. Detinatorul site-ului mai sus mentionat si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul sau, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie precum, dar fara a se limita la:
a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;

b) eventualele defecte vor fi corectate

c) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului;

d) cu privire la exactitatea, conţinutul, actualitatea, completitudinea, legalitatea, fiabilitate, calitate sau adecvarea oricarei informatii, sfaturi, conţinut, serviciu, rezultate de căutare, produse sau mărfuri furnizate prin intermediul site-urilor Web.

1.6. Definitie termeni:

Utilizator: Orice persoana care vizualizeaza continutul site-ului

Membru: Orice persoana care se inregistreaza si se logheaza in site.

  1. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
  3. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
  4. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
  5. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  6. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
  7. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
  8. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
  9. date de tip „business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip „business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
  10. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

2. PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Detinatorul site-ului mai sus mentionat se angajează să respecte viaţa privată a utilizatorilor ţinând seama de prevederile legislative naţionale, comunitare şi internaţionale în vigoare.
GANDESTE SANATOS SRL respectă prevederile Legii nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Ordinului Avocatului Poporului nr. 52 din 18 aprilie 2002 privind aprobarea Cerinţelor minime de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal.

2.1. Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta că orice dispută legată de el este guvernată de  legislaţia naţională romana.

Acest site poate fi accesat de oriunde în România, dar şi din alte state.
În situaţia în care utilizatorul accesează acest site din afara României, acesta este singurul responsabil cu privire la respectarea legilor din teritoriul în care se află.
Detinatorul site-ului mai sus mentionat nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice fel ale site-ului. 
GANDESTE SANATOS SRL, precum si partenerii sai în nici o circumstanţă nu pot fi responsabili pentru pierderi de natură directă sau indirectă rezultate din sau legate în orice fel de folosirea informaţiilor disponibile pe site-ului detinut.

Antrenarea răspunderii GANDESTE SANATOS SRL, dacă această este stabilită de către un tribunal arbitral sau o instanţă judecătorească în cazul vreunui act sau fapt rezultat în oricare alt mod din accesarea şi utilizarea informaţii provenite de pe site-ul pe care il foloseste, este limitată în cazul fiecărui eveniment sau în cazul oricărei serii de evenimente la 50 de EUR.

3. REGULI PENTRU DESCHIDEREA ŞI MENŢINEREA CONTULUI DE UTILIZATOR:

DESCHIDERE SI ADMINISTRARE CONT:

3.1. La inscriere vi se va cere sa alegeti un nume de cont (username).

3.2. Avem dreptul sa refuzam orice denumire de cont care: 
– creeaza confuzie;

– aduce ofensa in vreun mod vreunei persoane, entitati sau grup.

3.3. Fiecare persoana va avea doar un singur cont de utilizator. Este permisa inregistrarea numai a persoanelor care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

–   Au implinit varsta de 18 ani;

–   Nu sunt puse sub interdictie, nu au savarsit fapte care intra sub incidenta Codului penal.

3.4. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Detinatorul site-ului mai sus mentionat nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite acest site, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteul sau serviciile furnizate de GANDESTE SANATOS SRL. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

3.5. Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, GANDESTE SANATOS SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc si ca veti fi considerat responsabil pentru comportamentul oricarei persoane ce foloseste contul dvs. folosind informatiile de acces al contului (cu sau fără consimţământul dumneavoastră). Vi se recomandă, prin urmare, de a schimba orice parolă regulat.

3.6. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul de pe site-ul societatii, indiferent ca accesul se realizeaza de catre un utilizator sau un abonat. GANDESTE SANATOS SRL nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accesari de acest gen, GANDESTE SANATOS SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau si conturile dvs., fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

3.7. Dupa momentul inregistrarii pe site sunteti responsabil pentru păstrarea, în condiţii de siguranţă, a codurilor de acces şi parolelor si nu trebuie să le dezvăluiti nimănui.

3.8. Avem dreptul de a suspenda sau anula contul dvs. în orice moment, pentru orice motiv şi fără avertisment sau preaviz. Dacă incalcati oricare din conditiile calitatii de membru sau utilizator, în orice mod, contul dvs. va fi şters fără preaviz.

4. PLĂŢI PENTRU SERVICII ACORDATE UTILIZATORILOR:

4.1. Toate plăţile se fac prin ordin de plata, numerar la sediul societatii, Western Union sau Money Gram sau cu ajutorul cardului bancar, in cadrul platformei Gandeste Sanatos, prin serviciul MobilPay.

4.2. Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului si cu efectuarea platilor, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina utilizatorului/membru.

5. POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR/SERVICILOR

5.1. Dupa inregistrarea pe platforma Gandeste Sanatos, activarea contului si achitarea serviciilor alese, utilizatorul platformei va avea acces de a doua zi, dupa caz, la 31, 62 sau 93 de lectii pentru o perioada de o luna, doua sau trei.

5.2. Daca utilizatorul achita sedinte de psihoterapie cu un terapeut, acestea se vor desfasura in urma unei programari care se va stabili de comun acord cu psihoterapeutul.

6. POLITICA DE RETUR/ANULARE A PRODUSELOR/SERVICIILOR

Daca din diverse motive utilizatorul ajunge la concluzia ca informatiile prezentate in lectiile de pe platforma nu ii sunt de folos sau nu i se potrivesc, poate alege opțiunea de Money Back in termen de 14 zile de la achizitionarea abonamentului, fara sa depaseasca lectia 15. Daca utilizatorul platformei a trecut de lectia 15, contravaloarea abonamentului nu se va putea returna.

Termenul de rambursare a banilor este de 14 zile calendaristice de la momentul la care Gandeste sanatos SRL este informat de decizia de retragere din contract a utilizatorului.

7. LIMITAREA RASPUNDERII SI FORTA MAJORA:

7.1. GANDESTE SANATOS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care GANDESTE SANATOS SRL nu este responsabila.

7.2. Ne rezervam dreptul de a restricţiona, modifica, sau de a schimba taxele, beneficiile, regulile, regulamentele, oferte speciale, termenii de membru şi condiţiile de reziliere sau servicii în orice moment, cu o lună de preaviz – anunţul va fi trimis la ultima adresa de e-mail specificata de dvs şi este eficace indiferent dacă e-mailul este livrat cu succes, atâta timp cât el este trimis la contul corect.

7.3. Nu suntem responsabili pentru orice produse şi servicii ale agenţilor de publicitate şi nu putem să ne implicam în orice disputa dintre dvs. si cei care fac publicitate pe site. De asemenea, link-uri către site-uri externe se află dincolo de controlul nostru şi, prin urmare, orice problemă referitoare la astfel de site-uri sunt intre tine si proprietarii de site-uri.

7.4. Vi se poate cere de către un agent de publicitate sau de catre alte persoane o informatie despre dumneavoastra (cum ar fi cardul de credit sau alte informaţii de plată). Noi vă sugerăm să nu raspundeti acestor solicitari, GANDESTE SANATOS SRL fiind exonerat de raspunderea pentru orice paguba, litigiu sau atingere adusa oricarei persoane.

7.5. Noi nu suntem un agent pentru entitatile care posteaza reclame publicitare pe site sau pentru care ne pun la dispozitie reclamele, nici nu garantam pentru aceste persoane, firme şi alte organizaţii de publicitate de pe site. Va sfatuim sa fiti atenti cu privire la tipul şi natura exactă a bunurilor sau serviciilor oferite sau a calificărilor deţinute de aceste persoane, firme şi alte organizaţii ale căror proprietate, bunuri sau servicii pot fi afişate sau menţionate în pagina de internet.

8. UTILIZARE IMPROPRIE SI RASPUNDERI:

8.1. Utilizatorul, vizitatorul, membrul sau orice alta persoana care foloseste site-ul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale, obligadu-se ca:
a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii GANDESRTE SANATOS SRL pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul „negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

8.2. Utilizatorul, vizitatorul, membrul sau orice alta persoana care foloseste site-ul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze GANDESTE SANATOS SRL in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a GANDESTE SANATOS SRL si a Internetului de catre utilizatori, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de GANDESTE SANATOS SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

9. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA:

9.1. Toate materialele folosite in acest site sunt proprietatea lui DINU GHEORGHE-GABRIEL, cu toate drepturile rezervate. Toate materialele sunt destinate numai utilizarii in scop personal si fara caracter comercial.

9.2. Toate celelalte mărci comerciale, nume de produse şi nume de firma sau logo-uri postate de utilizatori, membrii, posesori de reclame etc., oriunde pe site sunt proprietatea deţinătorilor lor. Nu aveţi dreptul să utilizati nicio marca sau nu puteti obtine drepturi de autor pe alte opera, lucrari, produse, fără acordul scris al proprietarului.

10. OBLIGATIILE DE CONFIDENTIALITATE ALE POSESORILOR DE RECLAME SAU ALTE MATERIALE DE PUBLICITATE FATA DE MEMBRII www.gandestesanatos.ro.

10.1. Afişarea publicitatii

In conformitate cu aceşti termeni, vom afişa orice reclamă acceptata de noi pe site. Ne rezervam dreptul de a refuza sau retrage, anunţul dumneavoastră, în orice moment, cu sau fără justificare, chiar şi după ce am aprobat anunţul dumneavoastră.

10.2. In relatiile cu detinatorul de reclame sau alte materiale publicitare nu vom accepta nici o responsabilitate pentru pierderile rezultate din orice întrerupere temporară sau de alte probleme de serviciu. În cazul în care orice erori vin in atentia dvs., vă rugăm să ne anunţaţi imediat, iar noi vom depune eforturi pentru a remedia problema în cel mai scurt timp posibil.

10.3. Obligatiile agentului de publicitate (detinatorul de reclame sau alte materiale publicitaresau mandatarul acestuia):

a. sa ne puneti la dispozitie  adresa site-ul web, împreună cu logo-ul online, datele de identificare, precum si orice alte date necesare.

b. Declarati pe propria raspundere că nu va exista încălcarea dreptului de proprietate intelectuală a unei terte persoane sau parti sau ca textul saucontinutul este ilegal, imoral, jignitor sau calomnios. Puteţi, de asemenea, garanta că toate materialele postate pe site-ul web sunt libere de orice virus, vierme, cal troian sau alte elemente similare,  si ca nu va afecta în mod negativ funcţionarea normală a oricărui software sau hardware al noastru sau a oricărui vizitator al site-ul nostru. Sunteţi de acord să ne instiintati împotriva oricăror reclamatii cu privire la costuri şi răspunderea care derivă din orice încălcare a prezentei garantii scrise. Sunteţi sfătuit să va asigurati că, înainte de a vă încărca altceva în afară de textul de la site-ul web, acesta a fost trecut prin software-ul antivirus.

c. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurati că site-ul dvs. este funcţional şi sau nu. Chiar daca site-ul prezinta defectiuni sau neconformitati, veti fi tinut raspunzator pentru indeplinirea obligatiilor de plata pentru vizualizare ce va revin.

11. DISPOZITII FINALE:

11.1. Utilizatorul accepta sa adere la acesti termeni si conditii.

11.2. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre orice persoana implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

11.3. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

1. Despre această Declarație de confidențialitate

Prezenta Declarație de confidențialitate are scopul de a explica într-un mod simplu și transparent ce tip de date personale colectăm în legătură cu dvs. și cum le prelucrăm.
Se aplică următoarelor persoane:
• Toți foștii clienți, clienții actuali și potențiali ai site-ului www.gandestesanatos.ro. Avem obligația legală de a păstra datele pe care le colectăm despre dvs., inclusiv o anumită perioadă de timp după încetarea relației, în conformitate cu regulamentele privind obligația „know your customer” (de „cunoaștere a clienților”).

Datele cu caracter personal se referă la orice informație care ne comunică ceva despre dvs. sau pe care o putem corela cu dvs. Acestea includ numele, adresa, data nașterii, starea civila, studiile, ocupatia. Prelucrarea se referă la toate operațiunile pe care le putem face în privința datelor, cum ar fi colectarea, înregistrarea, stocarea, ajustarea, organizarea, utilizarea și ștergerea acestora.

Ne comunicați informații cu caracter personal atunci când deveniți client, vă înregistrați la serviciile noastre online, completați un formular online, semnați un contract, folosiți produsele și serviciile noastre sau ne contactați prin intermediul unuia dintre canalele noastre.

2. Tipurile de date pe care le colectăm despre dvs.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm includ:
– Date de identificare, cum ar fi numele, prenumele, data nașterii, adresa de e-mail
– Date socio-demografice, ca de exemplu, dacă sunteți căsătorit, ce studii si ce ocupatie aveti
– Datele sensibile: Nu înregistrăm date sensibile privind sănătatea dvs., etnia, credințele religioase sau politice.

3. Ce facem cu datele dvs. personale

– Administrarea. Atunci când creati un cont pe www.gandestesanatos.ro, trebuie să cunoaștem adresa și numărul dvs. de telefon pentru a vă putea contacta.
– Furnizarea de produse și servicii. Folosim informațiile despre dvs. cu scopul de a va oferi servicii cat mai performante.
– Marketing personalizat. Putem să vă trimitem scrisori, e-mailuri sau mesaje text pentru a vă oferi un produs sau un serviciu pe baza circumstanțelor dvs. personale sau putem să vă propunem o astfel de ofertă atunci când vă conectați la site-ul nostru sau la aplicațiile pentru mobil. Puteți să vă dezabonați de la ofertele personalizate de acest gen. Aveți dreptul de a nu consimți sau de a vă opune la activitățile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului în scopul activităților de acest tip.
– Prevenirea și detectarea fraudei și securitatea datelor: Avem datoria de a proteja datele dvs. personale și de a preveni, a detecta și a limita încălcarea securității datelor. Acestea includ informațiile pe care le colectăm despre dvs.
– Raportarea internă: Prelucrăm datele dvs. pentru a ajuta echipa de management să ia decizii mai bune în privința serviciilor noastre.
Datele pe care le prelucrăm în orice scop sunt anonimizate sau eliminăm cât de mult posibil informațiile cu caracter personal.
– Cercetari si studii privind tulburarile psihice.

4. Cui și de ce comunicăm datele dvs.

Autorități guvernamentale
– Autorităților judiciare/de investigație, cum ar fi poliția, procurorii publici, tribunalele și organismele de arbitrare/mediere, la cererea expresă și legală a acestora.
– Furnizori de servicii

În cazul în care folosim alți furnizori de servicii, nu comunicăm decât datele cu caracter personal care sunt necesare pentru realizarea unei anumite sarcini. Furnizorii de servicii ne sprijină cu activități de tipul:
• executarea unor anumite servicii și operațiuni
• conceperea și întreținerea instrumentelor și aplicațiilor bazate pe Internet;
• activități sau evenimente de marketing și gestionarea comunicării cu clienții;
• întocmirea rapoartelor și statisticilor, tipărirea materialelor și conceperea produselor;
• plasarea de reclame în cadrul aplicațiilor, site-urilor web și rețelelor sociale.

În toate aceste situații, ne asigurăm că terții nu pot accesa decât datele personale care sunt necesare pentru desfășurarea sarcinilor lor specifice.
Ori de câte ori comunicăm datele dvs. personale la nivel intern sau cu terții, luăm măsurile de siguranță necesare pentru a le proteja.

5. Drepturile dvs. și cum le respectăm

Respectăm drepturile dvs. în calitate de client pentru a stabili cum sunt utilizate informațiile dvs. personale. Aceste drepturi includ:
– Dreptul de a accesa informațiile: Aveți dreptul de a solicita un raport al datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucrăm.
– Dreptul la rectificare: Dacă datele dvs. personale sunt incorecte, aveți dreptul să ne cereți să le rectificăm. În cazul în care comunicăm terților date corectate ulterior, vom informa și terții respectivi în acest sens.
– Dreptul de a vă opune prelucrării datelor: Puteți să vă opuneți folosirii datelor dvs. personale de către noi. Puteți să vă exercitați acest drept online, la sediul nostru sau telefonic. Vom lua în considerare opoziția dvs. și dacă prelucrarea informațiilor dvs. are vreun impact nejustificat asupra dvs. care impune încetarea prelucrării datelor respective.
– De asemenea, puteți să vă opuneți primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastră. Când deveniți clientul nostru, putem să vă întrebăm dacă doriți să primiți oferte personalizate. În cazul în care vă răzgândiți ulterior, puteți opta să nu mai primiți mesaje, folosind linkul „dezabonare” din subsolul fiecărui e-mail comercial.
– Dreptul la restricționarea prelucrării: Aveți dreptul de a ne solicita să restricționăm utilizarea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care considerați că informațiile sunt inexacte, ca prelucrăm datele în mod ilegal, ca nu mai avem nevoie de datele respective, dar doriți să le păstrăm în vederea utilizării într-o acțiune în justiție.
– Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți dreptul să ne solicitați să transferăm datele dvs. cu caracter personal direct dvs. În cazul în care acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, vom transfera datele dvs. cu caracter personal.
– Dreptul la ștergere: Puteți să ne solicitați ștergerea datelor dvs. cu caracter personal dacă:
• datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,
• vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea,
• obiectați la prelucrarea datelor dvs. de către noi în scopul trimiterii de mesaje comerciale personalizate,
• prelucram datele dvs. cu caracter personal în mod ilegal, sau
• o reglementare a Uniunii Europene sau a unui stat membru al Uniunii Europene impune ștergerea datelor dvs. cu caracter personal de către noi.
– Dreptul la reclamații: În cazul în care nu sunteți satisfăcut de modul în care am răspuns solicitărilor dvs., aveți dreptul să faceți o reclamație.

6. Exercitarea drepturilor dvs.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să faceți o reclamație, vă rugăm să ne contactați. Veți găsi datele de contact ale biroului nostru la finalul acestei Declarații de confidențialitate.

7. Datoria dvs. de a furniza datele

Există anumite informații pe care trebuie să le cunoaștem despre dvs., astfel încât să putem sa intram in contact cu dvs., pentru a va oferi solutiile potrivite la problemele cu care va confruntati.

8. Cum protejăm datele dvs. cu caracter personal

Aplicăm un cadru intern de politici și standarde minime pentru a păstra siguranța datelor dvs. Aceste politici și standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglementărilor și evoluției pieței. În mod specific și conform legii, luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate (politici și proceduri, securitate informatică etc.) pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor dvs. cu caracter personal și a modului în care sunt prelucrate.

În plus, angajații nostri au obligația de a păstra confidențialitatea și nu pot divulga datele dvs. cu caracter personal în mod ilegal sau inutil.

9. Ce puteți face pentru a ne ajuta să păstrăm siguranța datelor dvs.

Facem tot posibilul să protejăm datele dvs., dar sunt anumite lucruri pe care le puteți face, la rândul dvs.:
• Instalați aplicații antivirus, antispyware și firewall. Actualizați aceste programe în mod regulat.
• Nu lăsați laptopul sau telefonul mobil nesupravegheate.
• Deconectați-vă de pe www.gandestesanatos.ro atunci când nu folosiți aplicatia.
• Păstrați parolele strict confidențiale și folosiți parole puternice, adică evitați combinațiile evidente de litere și cifre.
• Fiți vigilent în mediul online și învățați cum să detectați activitățile neobișnuite, ca de exemplu, o nouă adresă a site-ului web sau e-mailurile de tip phishing prin care vi se solicită informații personale.

10. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Nu avem dreptul să păstrăm datele dvs. cu caracter personal decât pe perioada în care sunt necesare în scopul pentru care le-am solicitat inițial.

11. Contactați-ne

Dacă doriți să aflați mai multe despre politicile noastre în privința datelor și despre modul în care folosim datele dvs. cu caracter personal, puteți să ne trimiteți un e-mail (mesaje@gandestesanatos.ro), să ne telefonați (0735.884.106) sau să ne vizitați la sediu (Strada Pajurei nr. 5, bl. 23, sc. B, et. 1, apt. 23, sector 1, Bucuresti).

12. Domeniul de aplicare a prezentei Declarații de confidențialitate

Acest document reprezintă Declarația de confidențialitate a www.gandestesanatos.ro.
Putem modifica prezenta Declarație de confidențialitate pentru a păstra conformitatea cu modificările aduse legislației și/sau a reflecta modul în care prelucram datele cu caracter personal. Această versiune a fost întocmită la 15 decembrie 2021.