Articole

Afla mai multe despre panica, anxietate, depresie si despre intreaga viata psihica

Ce trebuie să fac pentru a beneficia de programul “ Gândește sănătos”?

Gabriel Dinu

Primul pas este înregistrarea. Aceasta durează aproximativ un minut. Vei primi un mail de confirmare, apoi vei putea intra în propria fișă.
Pentru a putea accesa fișa ta trebuie să dai click pe numele de utilizator cu care te-ai înregistrat și care apare în partea dreaptă sus a site-ului, lângă butonul de „logout”, iar apoi vei fi direcționat spre ședința la care ai ajuns.
În prima ședință-lectie este foarte important să completezi simptomele pe care le experimentezi, bifând intensitatea, durata și frecvența. Totodată, este important să descrii problema ta cât mai complet. Poți încheia prima ședință apăsând butonul „Salvează și treci la ședința următoare”. Fară să apași acest buton nu vei putea accesa următoarea ședință în ziua următoare (exceptie facand primele 3 sedinte-lectii, ce pot fi vizionate intr-o singura zi).
Dacă nu ai reușit să parcurgi întreaga ședință sau mai ai ceva de completat, atunci apasă pe butonul „Salvează temporar” și vei putea reveni oricând să continui.
Etapa de evaluare se efectuează în ședința 1, iar în ședințele 2 și 3 începe etapa de explicații. Aceste 3 ședințe-lectii sunt gratuite și au rolul de a evidenția modul în care programul de psihoterapie, dezvoltare personală sau coaching te poate ajuta.
Explicațiile principale din această a doua etapă durează până în ședința 7, moment în care începe interacțiunea cu psihologul, care te va ghida în acest demers de a-ți regăsi echilibrul, motivația și plăcerea de a trăi.

Facebook

Bucură-te și tu de avantaje!

Inregistrează-te și ai 3 ședințe - lecții gratuite!
Inregistrarea durează 2 minute.