Articole

Afla mai multe despre panica, anxietate, depresie si despre intreaga viata psihica

Cum decurg sedintele-lectii?

Gabriel Dinu

Încă din momentul în care te-ai înregistrat și ai primit mailul de confirmare vei putea accesa prima ședință. Fiecare ședință are mai mulți pași de urmat.
De exemplu, în prima ședinta vei afla care sunt etapele psihoterapiei, vei descrie problema și vei bifa numai simptomele pe care le ai, cu intensitatea, durata și frecvența acestora. După fiecare ședință, în cazul în care nu ai terminat de parcurs întreaga ședință, amintește-ți să apeși butonul de „Salvează temporar” sau butonul de „Salvează și treci la următoarea ședință”, în cazul în care ai parcurs întreaga ședință.
Dacă apeși butonul „Salvează și treci la următoarea ședință” vei primi acces la următoarea ședință după ora 12.00 noaptea, deci în următoarea zi calendaristică. A doua zi, după ce te-ai logat în fișă, vei intra direct în următoarea ședință. Ședințele sunt numerotate atât în partea de sus, cât și în partea de jos a fișei tale și vei putea accesa oricând ședințele anterioare.
Este indicat să accesezi câte o ședință în fiecare zi, însă, în cazul în care nu poți accesa programul câteva zile, poți viziona mai multe ședinte într-o zi (apăsând pe „Treci la următoarea ședință” în partea de sus a fișei personale), însă nu se pot face mai mult de 8 astfel de recuperări în decurs de o lună. Butonul „Treci la următoarea ședință” din partea de sus a fișei se activează numai în cazul în care ai apăsat inițial butonul ”Salvează și treci la următoarea ședință”.
Dacă ai achizitionat un abonament de o lună de psihoterapie, vei putea beneficia de câte o ședință pe zi, însă poți ajunge doar până la ședința cu numărul 31.
Încă din ședința cu numărul 7 va începe interacțiunea cu psihoterapeutul care are în grijă echilibrarea ta. Prin intermediul butonului „Fă un ABC nou” vei putea să îi ceri acestuia asistența de 2 ori pe sedință pentru analizarea unei situații din viața ta prin intermediul unei tehnici specifice, care este foarte simplă și eficientă.
Totodată, prin intermediul aceluiași buton, se poate pune o întrebare psihoterapeutului, în partea de jos a formularului. Se pot pune câte 2 întrebări pe ședință.
De asemenea, se poate interacționa cu psihologul și prin sectiunea „Comunicare cu psihoterapeutul”, apăsând pe butonul „Răspunde”, atunci când primești un mesaj de la acesta. Retestarea simptomelor se va face din 2 în 2 săptămâni, astfel încât să poți observa cum simptomele se diminuează și se instalează starea de echilibru psihic.
Psihoterapeutul te va asista în fiecare zi, de luni până vineri, chiar dacă accesul tau la fișa ta este permanent pe perioada abonamentului.
Atenție! În cazul în care nu ai parcurs toate ședințele până la expirarea abonamentului, vei putea trece la următoarea ședință doar dacă ai achiziționat un nou abonament.

Facebook

Bucură-te și tu de avantaje!

Inregistrează-te și ai 3 ședințe - lecții gratuite!
Inregistrarea durează 2 minute.