Articole

Afla mai multe despre panica, anxietate, depresie si despre intreaga viata psihica

Testimonial nr. 5

Gabriel Dinu

„Buna ziua,
In primul rand as dori sa felicit echipa care a creat acest site, pentru ca au realizat un lucru cu adevarat inovativ. De ce zic inovativ? Sunt multe persoane care pur si simplu considera psihoterapia un lucru despre care nimeni nu ar trebui sa stie din anturajul persoanei respective. Acest site este exact perfect pentru aceste genuri de persoane. Site-ul gandestesanatos poate fi accesat in orice moment si de oriunde si iti ofera solutii instant.
Am facut aceasta introducere pentru ca sunt de-a dreptul fascinat de cum am fost tratat si ajutat de site-ul respectiv; sa nu vorbim si de profesionalismul psihoterapeutului cu care tin eu legatura, doamna Mihaela Iote. As dori sa precizez ca am inceput psihoterapia doar de 1 luna dar deja se simt rezultate destul de bune. De ce zic acest lucru? Pentru ca in momentul in care am inceput cu site-ul http://WWW.GANDESTESANATOS.RO aveam atacuri de panica si nu reuseam sa gestionez gandurile irationale. Atacurile de panica erau aproape saptamanale si traiam cu o frica uriasa de a nu face soc anafilactic (am avut anul trecut un soc anafilactic, cauza nici acuma nu s-a depistat). Dupa ce am inceput sedintele cu doamna Mihaela Iote am inceput sa gandesc mai rational si sa analizez si sa decatastrofez gandurile irationale.
Mai am mult de lucrat la gandirea mea, dar simt ca sunt pe drumul cel bun si sunt sigur ca, cu ajutorul gandestesanatos.ro am sa reusesc sa gestionez gandirea intr-un mod mult mai bun .
Am sa recomand acest site cu caldura oricui.
Va multumesc.”

Facebook

Bucură-te și tu de avantaje!

Inregistrează-te și ai 3 ședințe - lecții gratuite!
Inregistrarea durează 2 minute.