Articole

Afla mai multe despre panica, anxietate, depresie si despre intreaga viata psihica

Testimonial nr. 8

Gabriel Dinu

„Povestea mea a inceput in urma cu 3 ani cand in urma unui diagnostic gresit am inceput sa am un sentiment de teama si niste stari tare ciudate. Nu mai puteam manca, nu puteam dormi, cu stari de ameteala, eram tot timpul in tensiune, aveam o neliniste interioara, dureri de cap, senzatia ca pierd controlul si ca o sa mi se intample ceva rau. Si aveam tot timpul o stare de oboseala nejustificata.
Intr-un final am mers la un psihiatru care mi-a pus un diagnostic de depresie mixta si tulburare anxioasa, am primit un tratament pe care l-am luat timp de 1 an si ceva, timp in care starile s-au mai ameliorat un pic, dar nu au trecut, si sa numai vorbesc de efectele adverse ale tratamentului si de dependenta pe care o aveam in momentul in care m-am hotarat sa-l opresc.
Acum dupa sedintele de psihoterapie facute cu doamna Roxana am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine. Starile alea ciudate au scazut ca intensitate si au inceput sa dispara, starea de oboseala nejustificata a disparut, simt ca am preluat din nou controlul si ce este cel mai important ca am inceput sa simt din nou bucuria vieti.
Pentru cei ce se confrunta cu asfel de probleme o recomand din suflet pe doamana Roxana care in primul rand este un om minunat dar si un psiholog de exceptie. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc din nou doamnei Roxana pentru tot ajutorul dat. Practic mi-ati redat din nou pofta de viata.
Va multumesc
Ady”

Facebook

Bucură-te și tu de avantaje!

Inregistrează-te și ai 3 ședințe - lecții gratuite!
Inregistrarea durează 2 minute.