Articole

Afla mai multe despre panica, anxietate, depresie si despre intreaga viata psihica

Testimonial2

Gabriel Dinu

„Buna tuturor.
Ma bucur ca ai ales acest fel de terapie, am fost si eu sceptica la inceput, e firesc sa astepti rezulatate immediate dar din pacate totul se face cu rabdare. Ca si tine, si eu am urmat inainte 4 terapii face off cu psihologi, insa fara rezultate remarcabile, iar idea de a face terapie online am auzit-o de curand de la o cunostinta si mi-am zis sa incerc.
Diferenta face ca in acest caz primesti materiale care te ajuta sa te regasesti in multe din situatii si sa gasesti cauza acestor manifestari deloc agreabile si de acceptat. Apoi tot din materialele primite stii ce ai putea face ca sa-ti redobandesti echilibrul, iar platforma cu sedintele si psihologul care te ajuta, in cazul meu Roxana Petrus, te indruma explicandu-ti ce ai de facut ptr a-ti reveni treptat. Mi s-a explicat de ce dureaza atat de mult sau mai putin, depinde de caz, ca starile sa scada in intensitate, cum acceptam si disputam gandurile declansatoare responsabile de stari anxioase.
Pot cere explicatii atunci cand nu stiu ce cale sa aleg, ajutor in exercitiile ABC si cum sa-ti fabrici pastilutele corect. E nevoie de multe exercitii, perseverenta, expunerile care sunt o piatra de incercare ptr noi, dar atat de edificatoare si pot spune ca dupa o luna de sedinte mi-am doborat multe frici, absurde multe dintre ele si reusesc sa ma bucur de reusita pe zi ce trece.
In terapiille care le–am facut in cabinet dupa 15 minute uitam ce mi se spunea, nu am primit materiale si nu era disponibil terapeutul la orice ora sa te indrume.
“Amintiţi-vă întotdeauna că sunteţi muritori; că omenii au anumite limite; că ei nu îşi înving în întregime fricile şi anxietăţile nejustificate; şi că viaţa este o luptă continuă împotriva îngrijorărilor iraţionale. Dar, dacă purtaţi această bătălie, cu inteligenţă şi perseverenţă, puteţi să vă simţiţi aproape întotdeauna liberi de aproape orice îngrijorare inutilă. Ce altceva v-aţi mai putea dori?“ (citat din materialele primate).
Tu alegi cat de repede vrei sa ajungi la normalitate printr-o constientizare si incredere in acesti oameni si in ceea ce ei iti ofera, iar cel mai important lucru e ca tu esti propriul tau terapeut, la urma urmei.
Alegerea ne apartine,”nu are nimic groaznic ce ni se poate intampla, asa cum nu s-a intamplat in trecut si ca puterea lor sta in atentia pe care le-o acordam.” mi-a spus Roxana P. si m-au luminat cat ptr. un an intreg aceste simple cuvinte. Am incredere ca in curand voi fi complet vindecata si aveti incredere dragii mei.
Sanatate multa, ganditi sanatos. Multumesc Roxana Petrus.
PS. Ma tratez de anxietate generalizata cu stari de ameteala, agitatie, agorafobie, claustrofobie, atacuri de panica si alte fobii. Si am reusit, nu pe deplin, dar in maaaare parte sunt pe calea cea buna. Ce am reusit de cand cu terapia aceasta? Cobor partii rosii si negre, in conditiile in care abia coboram albastre inainte de anxietate, merg si 2 km pe jos singura, lucrez eficient la birou si merg chiar cu drag incet incet si ma bucur de perioade tot mai lungi de normalitate.
DE CE? Ptr ca pot!!!”

Facebook

Bucură-te și tu de avantaje!

Inregistrează-te și ai 3 ședințe - lecții gratuite!
Inregistrarea durează 2 minute.